maanantai 17. syyskuuta 2012

Tähtiapinabody


Tässä se nyt on. Uusin aikaansannokseni. Tähtiapinabody <3 Siitä tuli parempi kuin osasin odottaa. Sain onneksi ompelukurssilla ommella saumurilla bodyn kokoon, mutta viimeistelin kotona. Ompelussa oli omat haasteensa. Vaikka seurasin tarkkaan Lillaphantin ohjetta nappilistan ompelusta, jäi siihen reikä ja jouduin ompelemaan uudelleen. Samoin sain korjailla kaulusta, kun ommel ei ottanutkaan kaikkiin kangaskerroksiin ensimmäisellä kerralla. Toivon, että body pysyy kasassa ja nepparitkin paikoillaan. Niiden kiinnitys oli myös oma operaationsa, kun kiinnityskappaleiden piikit olivat mutkalla ja nepparilaatikkoon oli eksynyt pari väärän kokoista neppiä ja tottakai kiinnitin ensimmäisenä juuri vääränkokoisen. Onneksi sain nepin irrotettua siististi.

Tein myös bodyyn sopivat tumput. Tarkoituksenani on tehdä myös pipo tämän setin saajalle ja hänen veljelleen. Olen iloinen, että tämä body onnistui näin hyvin ja hyvillä mielin annoin sen pikkuiselle lahjaksi. 


Kaavana on siis Bert nappilistabody ja koko 62 (OB 1/2012). Aion tehdä tyttösellenikin samalla kaavallabodyn ja ehkäpä myöhemmin tänä vuonna syntyvät vauvatkin saavat Bertin. :)

9 kommenttia:

 1. Voi kun kiva body! Meille ainakin saa tehdä, jos aikaa ja intoa löytyy, itsetehdyissä on aina sitä jotain erityistä, mitä ei ostovaatteissa ole!

  VastaaPoista
 2. Tosi söötti body ja tumput! :) Ja nappilista näyttää oikein hyvältä. Mä tein kans tuolla kaavalla ja jotenki onnistuin tekeen tuon nappilistan ihan väärään kohtaan, en keskelle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :) Lillaphantin ohjeita seuraamalla onnistuin, mutta piti tosi tarkkaan tehdä. Kokeile sinäkin uudestaan, muutenhan tuo on kiva body.

   Poista
 3. Kiva body ja kankaiden yhdistely.

  VastaaPoista
 4. Ihanasti yhdistellyt bodykankaat ja tumput on ihan herkut! Ja kiva kommenteista lukea että joku muukin on saanut sen nappilistan vikakohtaan =D Ekan jälkeen on mennyt jo oikein kun tietää kiinnittää siihen extrahuomiota..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista sinullekin. Täytyy myöntää, että mies ehdotti tuota yhdistelyä ja se on tosi hyvä :)
   On tosiaan aina kiva huomata, ettei ole ainoa joka tekee tiettyjä virheitä. Blogien (ja facebookin) vertaistuki on loistavaa :D

   Poista
 5. Hauska yhdistelmä, hyvin sopii yhteen :)

  VastaaPoista

Kovasti ilahdun, jos jätät käynnistäsi sanasen :)