lauantai 1. syyskuuta 2012

Mail Express tunika pupuaplikaatiolla

Viime hetkillä sain valmiiksi 3-vuotiaalle sankarille tunikan. Kaava on siis Ottobren Mail Express (1/2012). Tunikaan kuuluisi taskut, mutta tein pupuaplikaation pupufanille :) Tästä kyllä näkee että on itse tehty: vahingossa kanttasin mustalla langalla punaiset resorit ja ommel on kuin muurahaisen polun jälki eli menee miten sattuu. Pupu oli tarkoitus aplikoida tiheällä siksakilla, mutta punaisen langan vähyyden vuoksi tein sen suoralla ompeleella. Mietin vielä teenkö sen myöhemmin siksakilla vai antaako olla suoralla, jos käytössä pysyy paikallaan.
Koitan saada sovituskuvan, josta näkisi paremmin tunikan tyylin. Ihanaa, että saan antaa lahjaksi itsetekemän vaatteen! (Käyttäköön vaikka yöppärinä tätä, jos ei päivänvalossa kehtaa.)

2 kommenttia:

  1. Ihana pupu ja kiva kokonaisuus! ;) Lahjaks on kyllä kiva antaa, ei ainakaan saa samanlaisia montaa!

    VastaaPoista
  2. Pupu on tosi kiva :) Jännityksellä odotan pysyykö pupu paikallaan vai loikkiiko tiehensä ;) Vielä en ole saanut käyttökokemuksia lahjan saajalta. Pääntie on muuten tuossa mallissa kiinteä feikki kirjekuori. Toivottavasti pääntie on tarpeeksi joustava.
    Itsetekemiää lahjoja on kiva antaa ja saada! Ei tosiaan tule toista samanlaista lahjaa eikä kadullkaaan kävele samanlainen vastaan. Nyt tekeillä on supersöpö body, jonka bloggaamista odotan innolla Ihan pian se valmistuu :)

    VastaaPoista

Kovasti ilahdun, jos jätät käynnistäsi sanasen :)