sunnuntai 26. elokuuta 2012

Silloin joskus...

Tein joskus kaksi apupupua SPR:n keräykseen. Ne olivat muistaakseni ensimmäiset käsityöt kouluvuosien jälkeen. Ihanista pupuista en tajunnut ottaa kuvia, mutta toivottavasti ne ovat päätyneet jonkun lapsen hellään hoivaan. Pupuset voisi tehdä omillekin lapsille. Ohje löytyy täältä.

Nopeasti valmistunut laukku, olisikohan Novitan ohjeella? Ihana pörröinen lanka, mutta löysän käsialani takia laukku on kyllä aika venyvä tapaus... Pitäisi varmaan tehdä sisälaukku kankaasta. Käytin tätä 2007 joulukuussa Espanjan reissulla. Kuva on huono mutta kelvatkoon kun en tiedä mistä laukku on löytänyt paikkansa muutossamme (2010).

Joskus 2007 aloittamani kaulahuivi valmistui tyttöä odottaessani eli toukokuussa 2011!!! Pitkä taival pitkien neulomistaukojen takia. Kutimet olivat mukana luennoillakin. Huiviin olen tyytyväinen sen virheistä huolimatta. Väri on mieleeni. Ehkäpä huivi olisi voinut olla vielä leveämpi ja hieman pitempi... Kuvassa siis olen vielä alkutekijöissä.

Lankoja minulta löytyy aika paljon. Huopasta löytyisi ja apupupuista yli jäänyttä seitsemää veljeä. Jonkin verran on myös puuvillaa, joita hamstrailin amigurumeja varten. No, olenhan mä sen yhden saanut valmiiksi. Eli sen hiiren, jonka tein kurssilla. Niitäkin voisi tehdä lisää - amigurumeja siis. Lapset voisi tykätä erilaisista "syötävistä" kuten leivoksista, hedelmistä jne. Tai ihan vaan hassuista otuksista. Mieleni tekisi tehdä kunnollinen päähäni istuva pipo (ohjekin on tallessa) lämmittämään talvella.

Huovutustakin olisi kiva taas tehdä pitkästä aikaa. Neulahuovutimme pehmohahmoja 2008 syksyllä ja siis todellakin monikossa, koska miehenikin niitä teki :D Se oli hauska ilta ystäväpariskunnan kanssa. Leikkelimme toisillemme omituisia paloja vaahtomuovista ja naulahuovutimme oman mielikuvituksemme mukaan :)

Olisipa aikaa tehdä kaikkea kivaa: ommella, neuloa, askarrella skräpätä... Sitten kun mulla on aikaa niin mä teen vaikka ja mitä kivaa, mutta ennen sitä... Pitää siivota oma pyhättöni, jossa voin näitä askareita tehdä rauhassa. Nyt se on hävityksen kauhistus.

3 kommenttia:

 1. Askartelemaan pääset sit loppuvuodesta, eikös me jo sovittu niiden ristiäiskorttien teosta kimpassa ;).

  Toi sun huivisi on kyllä ihanan värinen... Saisinpa mäkin ne vauvan tumput valmiiks ennen marraskuuta, niin sais sitten vauvalle ite tehdyt tumput käsiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluaskartelut ovatkin ennen ristiäiskutsujen tekoa - ja kerrankin joulukortit voin tehdä marraskuussa, eikä tarvitse tehdä niitä näin alkusyksystä kuten viime vuonna vauvaa odotellessa.
   Mulla on huivin lankaa vielä jäljellä ainakin vajaa rulla. Ehkä saisin siitä itselleni pipon. Se on kyllä tosi kivan värinen. :)

   Poista
  2. Mun pitäis tehdä joulukortteja nyt, kun ei sit marraskuussa enää oikein välttämättä ole aikaa! Kun vaan sais aikaseks lähteä korttitarvikeostoksille...

   Poista

Kovasti ilahdun, jos jätät käynnistäsi sanasen :)